Werken wordt leven.

Inspiratie

Werken wordt leven.

Mobly werd in 2017 opgericht als spin-off van Baloise en wil mobiliteit gemakkelijker maken met slimme technologische oplossingen op maat. Het bedrijf telt vandaag 30 medewerker en mikt voluit op de Europese markt. In maart 2019 streek Mobly neer in MeetDistrict Berchem.

“Hier kunnen we letterlijk alle kanten uit”

Contacteer ons

Mobly
0491 19 18 49
info@mobly.be

Als groeibedrijf wil je geen balast.

Mobly: In MeetDistrict Berchem vonden we een stimulerende omgeving waarin we op ons eigen tempo kunnen groeien. Als starter wil je ook geen ballast. Investeren in vastgoed, een receptie, meubilair, dat kan je allemaal missen als kiespijn. Hier worden al die diensten kant-en-klaar aangeboden zodat we voluit op onze activiteit kunnen focussen.

Het MeetDistrict-model laat ons toe om heel vlot en dynamisch met kantoorruimtes om te springen. De meeste collega’s werken in een vaste kantoorruimte. Freelancers vinden een werkplek in de FlexZones. Er zijn ruimtes waar je heel geconcentreerd kan werken, zones waar je telefonisch klanten kan prospecteren en tal van cosy plekjes voor een losse babbel bij een kop koffie. Plus een heel breed aanbod van MeetSpaces voor elk type meeting. Die flexibiliteit is voor ons cruciaal om verder te kunnen upscalen.

MeetDistrict voelt als een dorp.

Mobly: De deuren van de bedrijven rondom ons staan letterlijk open, je loopt bij elkaar binnen en buiten en geraakt vanzelf aan de praat. Ook leuk is de centrale MarketPlace: ideaal om een babbel te slaan met co-workers of om even te ontspannen. Er worden ook heel wat initiatieven op touw gezet die contacten bevorderen, zoals pingpongwedstrijden en pizza-avonden.

Het aftellen tot onze verhuis naar Berchem.

Mobly: We staan verbaasd van hoeveel impact de inrichting van de omgeving heeft op de motivatie van onze mensen. Vooral jonge mensen voelen zich hier als vissen in het water. Een leuke anekdote: Toen we bij wijze van sneak-preview in MeetDistrict Ghelamco-Arena, Gent een teambuilding organiseerden, bleek achteraf dat iedereen zo snel mogelijk naar hier wilde verhuizen. Het kon niet snel genoeg gaan!

Bron: BusinessBeats


Mobly geeft plankgas met overname VROOM.be

Getuige van de continue groei van Mobly is de recente overname van VROOM.be, het derde grootste autoplatform van het land.

CEO Hans De Mondt: We willen het succesverhaal van het online autoplatform verderzetten en de beschikbare informatie en mogelijkheden nog uitbreiden. VROOM.be is de perfecte marktplaats voor Mobly en haar partners. Via die weg kunnen we de overbodige rompslomp wegnemen en de consument zo goed mogelijk begeleiden vanaf de aankoop van een tweedehandswagen.


Handige links:

LE MEILLEUR DE LA POLENISATION

Trouvez de l'aide au sein de notre communauté MeetDistrict

Rejoignez notre communauté de personnes ambitieuses, créatives avec le sens des affaires. Elles croient au pouvoir de l'information, de la transformation et de la croissance. Découvrez ici toutes les initiatives des membres de MeetDistrict. Inspirez-vous les uns les autres, soutenez-vous, apprenez les uns des autres et partagez autant que possible grâce à cette communauté en ligne.