Meet Our Members: Podcasts

Inspiratie

Meet Our Members: Podcasts

Het is vandaag de laatste dag van september. Daar is natuurlijk een themadag aan gekoppeld, namelijk de Internationale Dag van de Podcast.

“Podcasts zijn de ideale manier om iets interessant bij te leren, want je kan tijdens het beluisteren je focus leggen op een andere taak, zoals jouw job.”

Contacteer ons

MeetDistrict
+32 9 277 77 01
meetus@meetdistrict.com

Multitasking op z’n best!

Podcasts zijn de ideale manier om iets interessant bij te leren, want je kan tijdens het beluisteren je focus leggen op een andere taak, zoals jouw job.

Niet zoals bij het beluisteren van de radio, waarbij je aandacht snelt verzwakt, doordat je luidop begint mee te zingen of te dansen. Herkenbaar, toch?

Zie je het bos nog door de bomen?

Je kan tegenwoordig niet meer ontsnappen aan het aanbod van podcasts. Met duizenden tot je beschikking – over zowat elk mogelijk onderwerp – is het soms moeilijk om er eentje uit te pikken die je écht moet beluisterd hebben.

Daarom doen wij dat voor jou! We lichten hieronder enkele podcasts van onze eigen members toe. Veel luisterplezier!

Mobly – File in de lucht

In File in de lucht duiken Mo & Mira in de wereld van de mobiliteit. Elke week zitten ze met één expert aan tafel, die een persoonlijke kijk geeft op alles wat er in de lucht hangt.

Lincelot – Marketing Podcast

Praktische marketingtips voor kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen én Nederland. Je ontdekt er antwoorden op al jouw vragen over online marketing, webdesign, zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing, copywriting, sociale media en online advertenties.

Gezond.be – on-gezouten

Persoonlijke verhalen met niet enkel een specifieke focus op een gezonde en actieve levensstijl, maar met diepgang dankzij de expertise van wetenschappers. Met verscheidene personen die deelnemen aan de reeks, creëert Gezond.be een crosstalk en worden verschillende ‘ongezouten’ meningen gedeeld en besproken. Niet enkel informatie, maar vooral ook (h)erkenning staat dus centraal.

Lapin QuotidienEntertainment Marketing

Als eigenaar van 3 (kleine) ondernemingen deelt Laurent Lootens zijn persoonlijke ervaringen, advies en tips over het ondernemerschap, alsook over entertainment marketing, event marketing, digital marketing, social media marketing, content marketing en influencer marketing.

Entertainment Marketing

Extra:

Ben je actief in de HR-sector en zoek je podcasts om up-to-date te blijven over het reilen en zeilen van Talent Management? Dan verwijzen we graag naar deze blog van Member Unit4 intuo. Zij schotelen je 7 interessante podcasts voor die je zeker niet wilt missen:

CROSS-POLLINATION AT IT'S FINEST

Find help within the MeetDistrict Community

Participate in our community of ambitious, creative and business-minded people who believe in the power of information, transformation and growth. Discover all initiatives of our MeetDistrict members here. Inspire each other, support each other, learn from each other and share as much as possible through this online community.