Klankbordsessie voor ondernemers met ballen.

Aanbieding

Klankbordsessie voor ondernemers met ballen.

Schrijf je kosteloos in voor een vrijblijvende klankbordsessie, en word gematcht met andere ondernemers van jouw kaliber!

“Wij zijn niet jouw cheerleaders. Soms hebben we eens brutaal eerlijke feedback nodig om ├ęcht te groeien. “

We zien heel vaak dat straffe ondernemers omringd zijn door (goedbedoelende) cheerleaders. Vrienden, familie en collega’s die ons toejuichen no matter what. En dat is nodig. De energie die zij geven helpt ons om elke dag door te zetten. 

Helaas is dat niet altijd genoeg. Soms hebben we eens brutaal eerlijke feedback nodig om ├ęcht te groeien. Om onze blind spots, die we allemaal hebben, te belichten. Om even te vertragen, zodat we achteraf kunnen versnellen. 

Daarom geeft Rubicon jullie de mogelijkheid om eens brutaal eerlijke feedback te ervaren.

Waarvoor schrijf je je in? Een offline klankbordgesprek met andere straffe ondernemers binnen de MeetDistrict Community, gemodereerd door de experts van Rubicon.

Wat mag je verwachten? Een interactieve sessie met een groep andere ondernemers, professioneel gemodereerd. We bespreken in een veilige omgeving hoe we er momenteel voor staan als ondernemer, en geven elkaar ongezouten advies op basis van onze eigen ervaring. 

Wat is de rol van Rubicon? Zij modereren het gesprek, en sturen bij waar nodig. Zo bewaren we de kwaliteit en meerwaarde van de sessie voor elke deelnemer. Ze delen ook de inzichten die ze verzameld hebben van de 600+ ondernemers die jou voorgingen.

Waar en wanneer? 

CROSS-POLLINATION AT IT'S FINEST

Find help within the MeetDistrict Community

Participate in our community of ambitious, creative and business-minded people who believe in the power of information, transformation and growth. Discover all initiatives of our MeetDistrict members here. Inspire each other, support each other, learn from each other and share as much as possible through this online community.